Támogatástartalmi kalkulátor

Ft

Tisztelt Partnerünk!

A fenti „Támogatástartalmi kalkulátor” segítségével egyszerűen és könnyen meg tudja határozni, hogy a kezességvállalási szerződésünkkel biztosított hitelszerződéséhez kapcsolódóan várhatóan milyen nagyságrendű támogatási összegek fognak kapcsolódni. A kalkulátor által kiszámított összegek tájékoztató jellegűek, kérjük, vegyék figyelembe, hogy egy adott hitelszerződés kapcsán a kezességvállaláskor történik meg a pontos támogatási összegek meghatározása az árfolyam, a futamidő, a törlesztési ütemezés, díjmérték és piaci díj függvényében.

A kalkuláció során az alábbi szabályokat alkalmazzuk:

  • Az EUR támogatási összegek meghatározásánál a MNB által a lekérdezés napját megelőző hónap utolsó napján jegyzett EUR középárfolyamot alkalmazzuk, az agrárszektort kivéve, ahol az EKB által közzétett EUR árfolyamot alkalmazzuk.
  • kezességvállalási szerződés kelteként a lekérdezés napját vesszük.
  • A Széchenyi Program termékei esetében a díjtámogatás nem a Garantiqa közreműködésével kerül megállapításra, így ezeknél a termékeknél a díjtámogatás összegét nem jelenítjük meg.

A Garantiqa által adható támogatások jellemzően két nagy csoportba oszthatóak:

  • az intézményi kezességvállalásunkhoz, azaz magához a kezességvállaláshoz kapcsolódó csekély összegű vagy csoportmentességi támogatás keretében nyújtott támogatások;
  • a kezességvállalási díjhoz kapcsolódó támogatás, azaz a díjtámogatás.

A támogatási összegek meghatározása forintban és euróban történik (1-4 eredménymező). A kezességvállalási szerződéshez kapcsolódó teljes támogatási összeget a kezességvállalás és a díjtámogatás együttes összege adja ki (5-6. eredménymező). A kezességvállalási szerződéshez kapcsolódó teljes támogatási összeget a kezességvállalás és a díjtámogatás együttes összege adja ki (6-7 eredménymező).

Felelősség korlátozása:
A kalkulátor használója (továbbiakban: Felhasználó) tudomásul veszi, hogy a Garantiqa által a fenti módon szolgáltatott adatok a lekérdezés napján fennálló állapotnak felelnek meg. A kalkulátor által szolgáltatott adatok tájékoztató jellegűek, a Garantiqa számára az itt megjelenített adatok kötelezettséget nem keletkeztetnek.. A Garantiqa a kezességvállalási kérelem benyújtásakor a kezességnyújtásához szükséges jogi és üzletszabályzati feltételek fennállását ellenőrzi, és, ha a kezességvállalását kizáró körülmény áll fenn, akkor a kezességvállalási kérelmet elutasítja.
A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a támogatások kizárólag a szükséges jogszabályi és üzletszabályzati feltételek megléte esetében nyújtandóak.