A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. küldetése, hogy saját eszközeivel (kezességvállalásával) segítse elő a kis- és középvállalkozások fejlődését, versenyképességük növekedését. Kezességet vállal hitelekhez, garanciákhoz, lízing- és faktoring szerződésekhez. Szolgáltatásait azoknak a kis- és középvállalkozásoknak kínálja, amelyek a különböző források bevonásához nem rendelkeznek elegendő biztosítékkal.

 • Hitel- és Bankgarancia

  Egyszerűsített eljárású ügyletek | Egyedi bírálatú ügyek

  Tovább >

 • Új Széchenyi Viszontgarancia Program

  Beruházási-, és forgóeszközhitelek esetén, amennyiben azok megfelelnek az Új Széchenyi Viszontgarancia Program feltételrendszerének, a Garantiqa a program keretén belül nyújtott viszontgarancia mellett vállal készfizető kezességet.

  Tovább >

 • Patika Hitelprogram

  A 2006. évi XCVIII. törvény (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) 83/A §-a szerint előírásra került, hogy a 2013. január 1-jén közforgalmú gyógyszertárat működtető gazdasági társaságban a személyi jogos gyógyszerész, a gyógyszertárban munkavégzésre irányuló jogviszonyban foglalkoztatott gyógyszerészek, és a gyógyszertárat működtető gazdasági társaságban tulajdonhányaddal rendelkező gyógyszerészek tulajdonhányadának együttesen 2014. január 1-jéig meg kell haladnia a 25%-ot, míg 2017. január 1-jéig az 50%-ot.

  Tovább >

 • Lízing

  Termelési eszközök beszerzésére kötött lízing szerződésekre is vállal a Garantiqa készfizető kezességet, azok értékének 80 százalékára.

  Tovább >

 • Faktoring

  A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. ezen szolgáltatása a kis- és középvállalkozások (KKV-k) forgóeszköz finanszírozását hivatott elősegíteni.

  Tovább >

 • Pályázati garancia

  A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 2011. június 1-től új EU-s Támogatási Szerződéshez kapcsolódóan nem vállal készfizető kezességet.

  Tovább >