• Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

  Az első fecske

  A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel kedvezményes kamatozású, állami támogatás mellett nyújtott folyószámlahitel-konstrukció, mely a vállalkozások részére egy évre rögzített összegű, szabadon felhasználható hitelkeretet biztosít. A hitelkeret maximális összege 50 millió Forint, a hitel futamideje 1+1 év.

  Tovább >

 • Széchenyi Kártya Forgóeszközhitel

  Amíg a készlet tart és még tovább

  A Széchenyi Forgóeszközhitel elősegíti a vállalkozások készlet-és anyagfinanszírozását akár 25 millió Ft-os hitel összegig, 3 éves maximális futamidővel.

  Tovább >

 • Széchenyi Beruházási Hitel

  A tőke megteremtésében segít a Széchenyi Beruházási Hitel

  A Széchenyi Beruházási Hitel a vállalkozások ingatlan vásárlási célját, tárgyi eszköz beszerzését tudja megvalósítani akár 50 millió Ft értékig, 10 éves maximális futamidővel, 18 hónapos rendelkezésre tartási periódussal, mely időszak alatt a hitel több részletben is lehívható.

  Tovább >

 • Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel

  Már az önerő sem lehet akadály

  A Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel az Európai Uniós pályázati források sikeres felhasználását segíti azzal, hogy a megalapozott üzleti és fejlesztési tervekkel rendelkező kkv-k elegendő önrész hiányában is megvalósíthassák beruházási és fejlesztési céljaikat.

  Tovább >

 • Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel

  Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel az uniós forrásokért

  A Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel jellemzően a projekt befejezését követően folyósításra kerülő támogatások előfinanszírozására szolgál.

  Tovább >