A Piaci díjú kezességvállalás állami viszontgarancia mellett, piaci díjon kínál azon KKV-k számára intézményi kezességvállalás igénybevételére lehetőséget, akik az állami támogatási keretüket kimerítették, és többlet finanszírozási igényüket állami támogatási korlát nélkül kívánják kielégíteni.

A maximálisan 80 %-os mértékű kezességvállalás legfeljebb 15 éves futamidejű beruházási hitelhez, forgóeszközhitelhez és folyószámlahitelhez, valamint garancia – és garanciakeret szerződéseihez kapcsolódhat, a kezességvállalás maximális értéke az Európai Bizottság 2008. november 12-i C(2008) 6357 sz. határozata alapján, egy adós tekintetében 2,5 millió EUR.

A program díjszabásának alapja az Európai Bizottság 2009. július 13.-i határozatában foglaltak szerinti, többszegmensű piaci díjszámítás, a ténylegesen alkalmazandó díjak az ennek megfelelő, vagy ennél magasabb, Hirdetményben publikált díjmértékek.

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása elektronikus úton az eKérelem rendszeren keresztül nyújtható be a Társaság által rendszeresített nyilatkozatok és dokumentumok csatolásával.

Terméklap:

Kapcsolódó Üzletszabályzatok: