Tovább folytatódik a díjakció

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 2019. október 8-tól csökkentett kezességvállalási díjjal segíti a hazai mikro- kis és közepes vállalatok finanszírozásának fellendítését.

A díjakcióval a Garantiqa újabb lendületet kíván adni annak, hogy a társaság kezességvállalása minél nagyobb arányban támogassa a beruházási hitelek, és az éven túli forgóeszközhitelek gazdaságba áramlását, ezáltal is kiszámíthatóbbá és biztonságosabbá téve a kkv-k hitelhez jutását.

A díjakció lényege, hogy a beruházási hitelekre, valamint a tartós forgóeszközhitelekre (4 évnél hosszabb futamidejű) 0,34%-os díjkedvezményt biztosít a társaság.

A kedvezményes díj 2019. október 8. és 2019. december 31-e között – mely határidő meghosszabbításra került visszavonásig – a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.-hez benyújtott új kezességvállalási kérelmekhez igényelhető (benyújtásnak a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.-hez a kérelem első benyújtását kell tekinteni).

Éven belüli ügyletek esetén az akció az első számlázási időszakra vehető igénybe. Éven túli ügyletek esetén az első két számlázási időszak kerül az akciós díjtétellel elszámolásra (törtév és az azt követő teljes naptári év), ezt követően – a futamidő hátralévő részében – a kezességvállalási kérelem benyújtásának időpontjában hatályos általános díj mértékének megfelelőn történik a számlázás.

További részletek:
Hirdetmény